fredag, oktober 24, 2008

Tips till fet och glansig hy

Hej på er! Jag hade ju som sagt full rulle på Strandis igår med fem behandlingar :) Superskoj! Dessutom så är det ju bara killar också så det gör ju det hela ännu trevligare :) Det är verkligen tacksamt att göra behandlingar på killar, de uppskattar verkligen minsta lilla. Så man känner sig otroligt uppskattad efteråt.

En av mina kunder hade en lite fetare hy och lite problem med pormaskar och ville ha lite tips om produkter som kan minska orenheter och tilltäppta porer samt få bukt med de feta glansiga partierna. Så tänkte dela med mig av mina tips:

1. Rengöring: Murad Clarifying Cleanser - En skön och djuprengörande ansiktstvätt med lite svalkande känsla. Den innehåller AHA-syror som lätt peelar huden och motverkar tilltäppta porer och acneutbrott.

2. Ansiktsvatten: Murad Clarifying Toner - Ett porsammandragande och talgreglerande ansiktsvatten som motverkar glansighet. Samtidigt som det lugnar och återställer PH-balansen i huden.

3. Behandlande produkt: Peter Thomas Roth AHA/BHA Acne Clearing Gel - En behandlande produkt att använda efter ansiktstvätt och ansiktsvatten. Den innehåller också dessa AHA-syror som tar bort döda hudceller, motverkar tilltäppta porer och acneutbrott. Huden känns ren, fräsch och mer slät.


4. Ansiktskräm: Peter Thomas Roth Oilfree Moisturizer - En återfuktande och lugnande ansiktskräm som appliceras ovanpå den behandlande produkten. Den är lätt i konsistensen och går lätt in i huden utan att kladda.



Hej så länge och ha en superskön fredag!

Inga kommentarer: