torsdag, oktober 23, 2008

Full fart på Strandis!

Blir nog tyvärr inget bloggande idag från Cecilia - hon har haft fullbokat i salongen på Strandvägen hela dagen! Så det är lite stressigt för henne att hinna med mellan alla kunder. Jag försöker vara så behjälplig som jag kan mellan kunderna - slinker in i behandlingsrummet och hjälper till att städa upp. Behandlingssängen behöver bäddas om med rena handdukar, sen ska vattenskålar och penslar rengöras och svampar i tvätten. Cecilia är så söt - lite uppe i varv, men lika glad som vanligt!


Publicerar en bild på henne från tidningen Metro i somras från ett reportage om hårborttagning. Det är en kund som får benen vaxade (han är aktiv inom thriatlon). Så får ni se henne in action! Reportaget från Metro hittar ni här!

Själv sitter jag och lägger upp lite nya produkter på grooming-sajten. Vi har bland annat fått leverans på nya julkitet från Recipe for men. Ett jättebra hudvårdskit till pojkvännen med rengöring, scrub, fuktighetskräm och ögonkräm. Komplett uppsättning till badrumskåpet i en snygg upphängningsbar necessär!

Har även haft leverantörsmöte idag från ClarinsMen, Azzaro och Thierry Mugler. Alltid kul att få se vad som är på gång. Tyvärr hade hon inga spännande nyheter för tjejer denna gång...

Snart är det hemgång - men jag ska ta vägen förbi Skrapan först och lämna lite grejer. Och säga hej till Hozan som kör stängning ikväll.
Föreläsningen igår på Starta Eget-kursen gick förresten bra!

Inga kommentarer: