tisdag, oktober 28, 2008

Bruno Banani för kvinnor!


Du har säkert sett den på TV - reklamen för Bruno Banani. Det är många som har irriterat sig på den. Andra tycker att den är lite rolig.

Oavsett om du gillade den eller inte - här kommer motsvarigheten till kvinnor! Samma sexiga annons med glimten i ögat!
Doften då - eller snarare dofterna? Bruno Banani släpper två dofter för kvinnor samtidigt - Bruno Banani Woman och Bruno Banani Pure Woman.

Bruno Bananikvinnan beskrivs enligt följande:

bruno banani är inte för divor, barbiedockor, singlar i sorg eller små miss perfects. Dessa dofter är för kvinnor med ett sexigt skratt, en känsla av ironi samt stor aptit på livet. De är immelskrika med djävulska sidor, snälla och stygga. Så varför inte njuta av båda delar: förför som en ängel men njut som en djävul.
Bruno Banani Woman är en uppfriskande doft. Den inleder med en fruktig topp av söt apelsin, vitaliserande murgröna och vattenliljor. Mellannoten är blomstrande söt med läckra nyanser av persika, extravagant fresia och färska liljekonvaljer. Blomster och frukt kompletteras av en förförisk och sensuell bas, varm vanilj och vit mysk avslutar kompositionen.

Toppnoterna i Bruno Banani Pure Woman är feminin med en saftig smak av förbjuden frukt. En bländande explosion av fresia som efterföljs av djärva, moderna noter från svarta vinbär och grön tangerin. Djupt i hjärtat av doften återfinns en lagrad blandning av cyklamen, pion och exotisk mango. Basnoten med träiga noter förenas med mjukheten av amber samt söta droppar av vanilj. Varsam och magisk men full av karaktär.

Dofterna lanseras som Edt från 159 kr med tillhörande Body Lotion och Deo Spray för 139 kr vardera. Du hittar hela sortimentet på BeautyByGrooming.se

Vi tjejer på BeautyByGrooming kommer i vanlig ordning att provdofta parfymerna och återkomma med våra högst personliga recensioner!

Inga kommentarer: