tisdag, oktober 21, 2008

Premiär för Beautybloggen!

Idag är det premiär för Beautybloggen!

Vi som ligger bakom bloggen jobbar med webbshopen BeautyByGrooming.se, en webbshop med massa härliga skönhetsprodukter för kvinnor. Det är en "systersajt" till grooming.se som under flera år varit ledande inom hudvård för män.

Karin är utbildad makeupartist, journalist och marknadsekonom och en av grundarna bakom Grooming. Hon är försäljningsansvarig och den som väljer ut sortimentet - ett rätt trevligt jobb som innebär en massa testande av produkter. 30 år fyllda, sambo och älskar sitt jobb!

Hozan är 24 år och utbildad hudterapeut. Hon delar sin arbetstid mellan webbshoparna, groomingstudio på Strandvägen 17 (Sveriges första salong för män!) och groomingstore i galleria Skrapan på Götgatan 78 i Stockholm. Utbildad på Gildaskolan där hon även jobbat som lärare. Hozan har även hunnit med att jobba på laserklinik och driva en egen salong.


Cecilia är också hon hudterapeut och utbildad spaterapeut. 29 år gammal och bosatt i Uppsala. Pendlar till Stockholm och jobbet i salongen groomingstudio på Strandvägen 17 och butiken groomingstore i Skrapan. Utbildad på Privatskolan för hudvård och kosmetik. Cecilia har hunnit med att jobba på flera salonger, bland annat på Four Seasons Hotel i Egypten.

Det är vi som ska guida dig mellan alla härliga produkter vi får chansen att testa i vårt jobb, ge dig våra bästa hudvårds- och sminktips, svara på dina frågor och ge tips och inspiration! Välkommen med bakom kulisserna på ett skönhetsföretag!

1 kommentar:

Unknown sa...

wow, äntligen kommer ni med blogg! jag är ett stort fan av hemsidan, å himla bra produkter har ni! det är svårt att få tag på greenland och ole henriksen så många andra ställen..