onsdag, november 05, 2008

Full fart igår!

Hann tyvärr inte med något bloggande igår. Först hade jag möte i Skrapan med marknadsrådet. Vi gick igenom planerna för julförsäljningen och tittade på AP Fastigheters förslag om hur de ska göra gallerian lite mysigare och mer inbjudande. Skisserna såg jättefina ut!

Sen blev det stress till Strandis och ett leverantörsmöte angående ett ekologiskt hårvårdsmärke vi funderar på att ta in. Jättehärliga produkter, men det får vänta till efter jul - nu ligger fokus på alla härliga julkit!
Pål från Mindtwister tittade förbi för en fika. Han är en av killarna som står bakom spelet Pentago som vi säljer på webbshopen. Det är ett riktigt bra spel som bygger på klassiska fem-i-rad men där man vrider på spelplanen efter varje drag. Både enkelt och klurigt på samma gång! Det har fått en massa utmärkelser, bland annat Årets Vuxenspel i Sverige och liknande priser i Frankrike och Finland. Pål träffade jag på Stockholms universitets inkubatorsverksamhet när vi båda höll på att starta upp företagen. Alltid kul att höra hur det går för dem och bolla lite idéer.

I slutet av dagen kom min kompis Carina förbi butiken. Hon hade "bokat tid" för att få hjälp att välja lite nya hudvårds- och hårvårdsprodukter, och fick experthjälp av Cecilia. Carina har lite torr och känslig hud, till detta rekommenderade Cecilia dr Brandt Lineless Cream och Infinite Moisture att använda som ett fuktserum. Hon fick även med sig prover på ansiktsmasker från REN och Peter Thomas Roth - ska bli kul att höra vad hon tycker!

Sen har Carina fastnat för mop - modern organic products - som hennes frisör rekommenderat henne. Perfekt eftersom hon har lite känslig hårbotten. Det blev två schampon, mop C-System Hydrating Shampoo och mop Mixed Greens Shampoo, och mop C-System Reconstructing Treatment som är en intensivinpackning för torrt hår.

Vi avslutade kvällen med en trevlig middag och vin på restaurang Aubergine. Carina lärde jag också känna i "starthuset" när hon höll på att starta företag. Sen fick hon istället ett väldigt bra jobb som verksamhetsvärderare. Svårt att förklara vad det innebär, men hon har alltid varit ett bra bollplank för mig när det gäller företaget! Kom hem vid 12-tiden igår så idag är jag aningens seg...

Inga kommentarer: