torsdag, augusti 13, 2009

Skadat hår

Torrt skadat hår eller för överbehandlat. Se till och undvika hårfön, plattång allt som har med värme och göra. Använd schampoo och balsam som är just till för skadat och färgat hår och låt det självtorka. Har du hår som lätt trasslar till sig använd en bra leave-in balsam som mjukgör håret. Philip B har ett schampoo, balsam och leave-in balsam som passar perfekt till dig som vill ge ditt skadade hår det den förtjänar.
Philip B African White Truffel Moisturizing Shampoo stärker, återfuktar och rengör ditt hår. Detta unika schampo innehåller italiensk vit tryffelolja, sojaprotein, vitamin B5 samt 19 växtextrakt. Dessa ingredienser mjukgör håret och ger din hårbotten en uppfriskad känsla. Speciellt utvecklad för färgat, torrt och skadat hår. Användes en till två gånger per vecka.


Philip B White Truffle Nourishing Hair Conditioning Crème är speciellt framtaget för sönderbränt, torrt, färgat och kemiskt behandlat poröst hår. Den innehåller nässla, timjan och en mix av 23.3% rena växtextrakt ger hår och hårbotten nödvändig näring. Aminosyror, extrakt från lavendel och vallört stärker hårsäckarna. Humle ger mjukhet, volym, spänst och glans. Och så kronan på verket - italiensk, vit tryffelolja.



Philip B Lovin' Leave-In Conditioner är ett uppfriskande "leave-in" balsam som innehåller soja- och veteprotein, aminosyror, extrakt från aloa vera, nässla, kamomill, fräken och henna. Tillför håret näring, skapar fyllighet och mjukgör håret.




Nu efter sommaren och semestern är det viktigt och ge håret extra näring och fukt speciellt om man färgar och använder värme verktyg ofta. Ett tips är att innan man ger sig ut på bad stranden är att lägga i antingen en inpackning eller leave-in balsam, så håret får fukt och näring utan att torka ut.

Inga kommentarer: