fredag, augusti 07, 2009

Fet eller kombanitonshy

För att börja ta hand om huden så ska man börja med rätt rengöring därefter ansiktsvatten och creme. Många har fet hy eller kombinationshy och Dr Sebagh är en serie som har bra produkter just för fetare hudtyper. Ska rekommendera 2 produkter ur serien som är bra för fet/kombinationshy.


Dr Sebagh Breakout Foaming Cleanser djuprengör utan att rubba hudens naturliga balans. Den tar bort överflödigt hudfett, sluter porerna och tar bort den mest envisa make-up.
Perfekt för alla med fet hy eller kombinationshy och för hud som lätt får akne.

Använd morgon och kväll för att rengöra ansikte och hals. Applicera Foaming Cleanser direkt på huden utan att använda vatten. Massera med cirkelrörelser och vänta några sekunder. Skölj av med ljummet vatten.




Dr. Sebagh Breakout Powder & Cream är ett antibakteriellt, behandlande pulver och oljefri fuktighetskräm som blandas med varandra för maximal effekt.
De innehåller acnacidol, en aktiv ingrediens som motverkar akne på 4 nivåer: öppnar upp tilltäppta porer, kontrollerar produktionen av hudfett, hindrar bakterietillväxt och dämpar inflammationer.
Passar fet hy eller kombinationshy och för hud som lätt får acne.





Börja med att rengör huden morgon och kväll med Dr. Sebagh Breakout Foaming Cleanser. Blanda Antibacterial Powder och Breakout Cream eller Crème Vital i handflatan och applicera med koncentration på den oljiga T-zonen och direkt på finnarna. Använd Dr. Sebagh Deep Exfoliating Mask 1-2 gånger i veckan med Azelaic syra och mjölksyra som tar bort lager av döda hudceller och påskyndar cellförnyelsen, följt av Antibacterial powder och ansiktskräm.

Inga kommentarer: