måndag, augusti 10, 2009

Bästa parfymsidorna

Tänkte dela med mig av mina bästa tips på parfymsidor på nätet - finns säkert fler än jag som är intresserade av detta!

Databas med i princip alla parfymer som släppts i världen. De flesta parfymer med doftnoter och information om dofthus, parfymör, designer och lanseringsår. Samt om parfymen fortfarande finns i produktion. Medlemmar kan recensera dofterna. Artiklar om parfymer, nyheter och lanseringar samt deras eget Annual Basenotes Fragrance Awards som delas ut varje år. Lite rörig sida - men ett måste att ha i favoritlistan!


Parfymsida för oss entusiaster som går igenom det mesta som finns att veta om varje parfym. Lanseringår, doftnoter, vilka som varit involverade i doften samt en massa bilder och videoklipp från parfymernas reklamfilmer. Nyhetsbrev, nyheter, recensioner och intervjuer.

Parfymblogg som listar alla nyheter - långt innan de hunnit till Sverige. Snygg sida med rätt bra navigering. Plus för att de har en genomgång på alla parfymhus och alla parfymörer (näsan bakom doften). Så om du hittar en favoritparfym - kolla upp vem som gjort den så hittar du alla andra dofter från samma parfymör. Kan vara ett sätt att hitta en ny favorit!


Har precis upptäckt denna blogg - men den åkte direkt upp på min favoritlista. Verkar vara rätt personliga recensioner av parfymer. Och bloggförfattarnas små bildbylines är så söta! Den hamnade på andra plats i Annual Basenotes Fragrance Awards 2009 för bästa parfymblogg.

Inga kommentarer: