tisdag, augusti 04, 2009

Ge huden vad den behöver

Ole Henriksen är känd för sina effektiva produkter som både ger resultat på en gång och dofter som får sinnen och njuta. Alla produkter ur serien är otroligt bra men det finns två favoriter jag tycker om lite mer.

Ole Henriksen Walnut Complexion Scrub en upplivande ansiktsscrub som arbetar ner på djupet i porerna. Den bildar ett lödder som stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess.
Den innehåller finmalet valnötsmjöl som glider lätt över huden och är milt exfolierande och har cellförnyande egenskaper. Aloe vera gelé är återfuktande, lugnande och läkande. Kamomill är lugnande, mjukgörande och lindrande. Koreansk ginseng ökar cellenergin. Doftar verkligen underbart !!



För normal, blandhy och fet hud.

Ole Henriksen Firm Action Mask en porsammandragande och antiinflammatorisk ansiktsmask. Den innehåller fina leror och örter som ger huden ett snabblyft med fastare konturer. Den minskar inflammation i porerna och behandlar hudproblem.
Innehåller kaolin, en porslinlera som är renande och absorberar överskottsfett. Echinacea stärker hudens immunförsvar. Goldensealextrakt är åtstramande och antiinflammatorisk. Aloe vera gelé är återfuktande och läkande. Calendula har läkande egenskaper och havssalt är djuprengörande. Doften påminner om blommor, finns ingen annan mask än så länge som jag tycker doftar bättre !


För alla hudtyper.

Inga kommentarer: