torsdag, augusti 13, 2009

Scruba dig len

Det finns ingen härligare känsla efter att man scrubat ansiktet. Huden känns len, mjuk och friskt!. Att scruba huden en till två gånger i veckan är ett måste för mig, för att få bort dödahudceller och få klarare hud. Har testat många genom åren och har aldrig riktigt fastnat för just en scrub, men det finns två stycken som jag älskar och använda under behandlingar och båda kommer från märket Ole Henriksen.





New Beginning Scrub är en mild, men effektiv scrubkräm med tea tree olja. Den avlägsnar döda hudceller och ger huden lyster. Den innehåller jojobavax, en rund, mild exfoliant som inte irriterar huden. Tea tree oil är antiseptiskt och läkande. Sesamolja är en antioxidant som förbättrar hudens elasticitet. Kamomill är lugnande och mjukgörande. Avocadoolja är rik på vitaminer och näringsämnen. Fri från parabener.
För alla hudtyper, inklusive känslig hud.





Walnut Complexion Scrub är en upplivande ansiktsscrub som arbetar ner på djupet i porerna. Den bildar ett lödder som stimulerar hudens naturliga förnyelseprocess. Den innehåller finmalet valnötsmjöl som glider lätt över huden. Det är milt exfolierande och har cellförnyande egenskaper. Aloe vera gelé är återfuktande, lugnande och läkande. Kamomill är lugnande, mjukgörande och lindrande. Koreansk ginseng ökar cellenergin.
För normal, blandhy och fet hud.

Båda dessa scrub doftar otroligt gott!. Men den som passar mig bäst är Walnut Complexion Scrub eftersom jag har blandhy. Men ska testa båda för att se hur dem känns.

Inga kommentarer: