fredag, oktober 30, 2009

Fira en magisk halloween!


Vampyrtenden håller i sig och på helgens halloweenfester kommer säkert dessa blekansikten att vara i majoritet. Vill du hitta på något mer originellt har vi ett par förslag som ökar dina chanser att bli queen of the party!
Morticia Addams - minns ni inte den klassiska tv-serien Familjen Addams kanske ni sett biofilmerna? Kolla i så fall in Anjelica Hustons stil och kopiera rakt av! Ett av Morticias skönhetsknep för att få till den rätta vita färgen i ansiktet var att använda bakpulver istället för makeup.
Magica de Hex - kan du din Kalle Anka är säkert denna dam välbekant. För att bli en bra Magica rekommenderas skyhöga klackar, svart klänning och generöst med makeup. Glöm inte att ha en korp som accessoar och släng små foffbomber omkring dig!
Oavsett vilken outfit du väljer föreslår vi att du använder Bruno Bananis senaste damdoft; Magic Woman, en förförisk och provokativ doft. Vad sägs om tigermelon, passionsfrukt, champagneackord och vilda jordgubbar? Flaskan med sina sexiga kurvor och lila färg ger doften en extra dos av mystik, perfekt för en halloweenkväll med andra ord!

Inga kommentarer: