fredag, oktober 16, 2009

Behåll brännan


Att behålla solbrännan man fått efter sommaren kan va svårt för många och många väljer att behålla brännan med hjälp av solarium. Vad är då snyggast om tio år? Rynkor, pigmenteringar eller en slät och frisk hy? Självklart väljer man det sistnämnda, så glöm solarium och fram med brun utan solen.

En gång i veckan se till och peela huden lätt och avsluta med att återfukta kroppen med lotion innan du applicerar på B.U.S. Varför man ska återfukta huden innan är pga att din brun utan sol ska bli jämn och fin utan att det blir mörkare på vissa partier. Se till och va sparsam med brun utan sol på knä, armbågar och händer.

För att få en mer intensiv brun färg på kroppen brukar jag personligen köra 2 omgångar, dock några timmars mellanrum. Applicera det första lagret sedan väntar man 2-3 timmar och applicerar på andra lagret. Att blanda 2 olika B.U.S kan också ge ett fint resultat. Själv använder jag först Californa North Titanium Self Tanner sedan efter 3 timmar applicerar jag på Piz Buin Self Tan Lotion Max. Skillnaden mellan dessa två brun utan solen är att Californa North ger en gradvis färg som är ganska diskret medans Piz Buin ger färg redan vid första applicering, men blandar man dessa två produkter så får man en riktig fin färg.

Inga kommentarer: