fredag, september 04, 2009

Toppmodellens eget märke


Före detta läkarstuderande, toppmodell, fotbollsfru och nu kan Adriana Karembeu även lägga till hudvårdsguru på sitt visitkort. Slovakienfödda modellen Adriana blev upptäckt av en modellscout när hon studerade till läkare, hon avbröt sina studier för att satsa på en modellkarriär som kom att ta henne jorden runt - ett antal varv. Idag ägnar hon sig främst åt sitt senaste projekt, lanseringen av en egen hudvårdsserie. Som modell utsätter man huden för ett stort slitage med ständiga av- och påsminkningar, resor och stress. Adriana Karembeu har dragit nytta av sina erfarenheter när hon utvecklat sin serie som består av produkter för både ansikte och kropp.
- Modeller vill ha effektiva och högkvalitativa produkter som är lätta att använda och som ger synbara resultat, säger Adriana som under sina 16 år som modell testat produkter från alla större hudvårdsmärken utan att hitta de perfekta.

Därför tog hon alltså saken i egna händer och utvecklade Adriana Karembeu Skin Care Silicum+ i samarbete med kemisten Jacques Hayo, från Derma Science. Otaliga tester genomfördes och till slut var Adriana nöjd med serien som baseras på tre huvudkriterier: Lätt att använda, effektiv och resultatinriktad samt möter den moderna kvinnans hudvårdsbehov.
Huvudingrediensen är Algisium, en kombination av organiskt silicium och algextrakt som ökar hudens elasticitet och motverkar torrhetslinjer. En smått bereondeframkallande doft av sheasmör och passionsfruktsblomma gör det här till en toppenserie som jag gärna rekommenderar.

Inga kommentarer: