tisdag, september 29, 2009

Smink

Allt fler sover med smink och struntar i att tvätta bort sminket en helgnatt. Man tänker inte för stunden men med tiden blir huden och fransarna sämre.

Dina ögonfransar är som håret på huvudet och måste skötas noggrant annars blir de glesare och bryts av. Sover man med mascara har fransarna lätt för att bli böjda tack vare ens kudde, detta kan leda till att fransarna till slut ger med sig och går av. Så se till och sköta fransarna och tvätta bort sminket innan läggdags. Är man en riktig fransböjare så se till och böja fransarna innan applicering av mascara för att de ej ska brytas av.

Att sova med smink/foundation kan få huden att kännas torr dagen efter och upplevas ofräsch. Smink är som skydd för huden men även huden behöver vila bort från en hel dag med täckande smink.





Ole Henriksen Apricot Cleansing Lotion är en mild och lugnade rengöring. En krämig konsistens som effektivt rengör huden och lämnar den mjuk, slät och elastisk. Denna rengöring tar bort smink effektivt (ej vattenfast smink).

Ole Henriksen Purifying Eye Make-up Remover är 100% oljefri och är otroligt lugnande och lätt att använda. Även den mest svåra make-up avlägsnas lätt och utan att irritera huden. Den ömtåliga huden runt ögonen efterlämnas mjuk, smidig och återfuktad.

Inga kommentarer: