måndag, juli 06, 2009

Pigmentfläckar


I kampen mot miljöns påverkan på hudens åldrande är antioxidanter och framför allt vitamin C det kraftigast verkande ämnet av alla. Fram tills nu har det varit mycket svårt att stabilisera vitamin C. 85% av dess verkan har försvunnit inom en timma efter man öppnat en burk med hudkräm. Dr. Sebagh Pure Vitamin C Powder Cream är en patenterad C-vitaminlösning i form av ett silkesmjukt puder som blir till vätska i kontakt med huden. Eftersom den här produkten har den renaste och den högsta halten av vitamin C så reducerar den pigmentfläckar och ger en radikal förbättring av hudens vigör. Den fungerar också som en katalysator och kan därför mixas med alla andra produkter i serien.


För en snabb och enkel applicering blandas 1/4 gradering av Pure Vitamin C Powder Cream med din fuktighetskräm. Blanda samman i handflatan och applicera över ansikte och hals varje morgon. Den kan även blandas i Dr Sebagh Exfoliating Mask för en extra återuppbyggande effekt.


Rekommenderar att man blandar ut det med Dr. Sebagh Cream Vital en superlätt kräm för kraftig återfuktning och som gör huden skön och smidig.

Inga kommentarer: