onsdag, juli 29, 2009

Glanslöst och torrt hår

Serum är ett under för torra, slitna toppar och glanslöst hår. Håret mår och ser bättre ut, plus vem vill inte ha slit fria toppar. Själv är jag jättenoga med att både använda serum och värmeskydd. Finns två riktigt bra produkter som jag själv testat.

Björn Axén Repair Serum är ett serum för dig som vill ha maximal glans och hälsosamma hårtoppar. Det innehåller vitamin E som skyddar och förebygger slitage. Framför allt för torrt och skadat hår.

Ta några droppar och massera in i handflatorna. Stryk in det genom att kamma händerna genom håret. Var extra noga med hårtopparna. Kan användas i vått eller torrt hår.

SACHAJUAN Shine Serum reparerar skadade hårtoppar, ger glans och skyddar mot slitage. Det fungerar som ett hårserum utan att verka fett. Gör håret mjukare och glansigare utan att tynga ner det som vanliga silikondroppar oftast gör och passar därför utmärkt även till det allra tunnaste hår. Reducerar flygighet och stärker kluvna hårtoppar. För glanslöst och torrt hår.

Fördela ett par droppar i handflatorna och arbeta in i hårtopparna. Skölj inte ur! Styla sedan håret som vanligt. Kan användas i vått eller torrt hår.

Båda dessa produkter ger håret fin glans och mjukgör. Men personligen tycker jag att Björn Axèn Repair serum passar mitt torra och färgade hår bättre.

Inga kommentarer: