fredag, januari 16, 2009

6 Tips för blankt hår

Vem drömmer inte om ett blankt hår. Här kommer lite tips från Veckorevyn.

  1. Ett blankt och glänsande hår börjar alltid med rätt hårvårdsprodukter. Välj därför alltid schampo och balsam efter din hårtyp.

  2. Gör det till en vana att tvätta håret med ljummet vatten och avsluta med en kall genomsköljning. Den svalare temperaturen boostar glansen i håret.

  3. Balsam är ditt blänkande hårs bästa vän. För bästa effekt, kamma igenom produkten i ditt blöta hår, från topparna och uppåt. Låt verka i 30 sekunder och skölj sedan ur det med kallt vatten.

  4. Glänsande hår börjar med välmående hårstrån. Se därför till att du använder hårinpackning åtminstånde en gång i veckan.

  5. Vad du äter påverkar också hur ditt hår mår och ser ut. För glänsande svall, ät mycket lax, makrill och anjovis eftersom de innehåller mycket olja. Oljan återfuktar varje hårstrå och får ditt hår att se friskt och välmående ut.

  6. Vill du blanda till din egen glansbomb för håret. Blanda en tesked honung med 5 dl varmt vatten. Tvätta ditt hår som vanligt, men skölj håret med din honungsblandning i stället för att använda balsam. Styla sedan som vanligt.



Beautybygrooming tips:
Philip B Shin Shine, ger enormt med glans.



Källa: Veckorevyn



Inga kommentarer: