tisdag, juni 16, 2009

Skrapanmöte och lunchdate!

Dagen började med det månatliga mötet i Skrapan där vi "butikshyresgäster" fick höra om vad som är på gång i gallerian. Det har varit lite lediga lokaler ett tag som nu håller på att fyllas. Bland annat bildas en liten hälsohörna bredvid Friskis & Svettis dit Life flyttar, och det är även på gång ett hälsokoncept - Svarta Lådan. Det är jag jättenyfiken på! Har hört talas om att det var de som stod bakom Fredrik Reinfeldts viktnedgång innan förra valet. Inte för att jag vill gå ner i vikt - utan för att jag gärna äter lite hälsosammare för att få mer energi!

Sen är det en stor hyresgäst som ska flytta in i butiken mittemot Intersport som varit tom sedan gallerians start. Kontraktet är påskrivet och butiken öppnar 20 september, men vi får tyvärr inte veta än vem det är!?

Vi har även fått snygga tillskott till butikerna i form av flaggskyltar för att tydliggöra mer vilka butiker som finns i gallerian! Det är vi jätteglada för!

Sen hade jag en trevlig lunch med Nenne som tidigare jobbade som chefredaktör på Spa&Hälsa. Hon frilansar som journalist nu, och vi pratade lite om eventuella samarbetsförslag till hösten. Återkommer när och om det blir av!

Vi satt utomhus vid fiket på Strandvägskajen som ligger mittemot vår butik. Jättehärligt att solen äntligen tittar fram igen!

Inga kommentarer: