tisdag, juni 02, 2009

i.d. bare Minerals Spf30 Natural Sunscreen

För vissa kan det kännas jobbigt och hålla på med solskydds faktor just på dagen, eller känna att det är onödigt om man bara ska åka till jobbet eller en runda på stan. Men solens strålar skadar ändå vare sig du bara ska gå på stan eller sitta i bilen.

Därför har i.d. kommit med en bra lösning, ett mineralpuder som har Spf30 i tre olika nyanser. Flaskan är snygg och innehållet ännu bättre. Den täcker jättefint samtidigt som den skyddar dig från solens UVA/UVB, den täpper inte till porerna och passar även den känsligaste huden. Den är så lätt och praktiskt att man kan ha den i handväskan utan att den tar någon större plats. Innehållet är dryg och enkel och applicera, eftersom borsten redan sitter i flaskan så första gången skruva upp borsten och knacka fram mineralerna via borsten.

i.d. bare Minerals Natural Sunscreen Spf30 läggs ovanpå din fuktighetscreme, kan användas ovanpå eller under i.d. bare minerals foundation för att ge ett ökat solskydd.

Kom ihåg du får ändås färg om du använder solskyddsfaktor, en färg som håller längre och finare, man slipper att bränna sig och få tidigt åldrande rynkor.

Inga kommentarer: