tisdag, juni 23, 2009

Bli av med acne på kroppen

Nu när sommaren är här och man vistas i mindre kläder vill man att huden ska vara fräsch och ha lyster. Peeling är ett måste för huden minst en gång i veckan. Dock kan det kännas lite svårt när man har acne på rygg, axlar eller bröstkorg. Det kan göra ont eller till och med spricka. Därför har Murad och Peter Thomas Roth bra produker för just acne på kroppen.

Murad har två produkter ur sin serie som är just för acne på kroppen, Murad Acne Body Wash är en djuprengörande och milt exfolierande duschkräm för acnebehnägen hud på kroppen och Murad Clarifying Body Spray en kroppstonic som rengör huden och förhindrar förekomsten av finnar på kroppen.

Murad Acne Body Wash används på de ställen på kroppen där du har problem med acne. Masseras in med cirkelformade rörelser på fuktad hud under ca 1-3 minuter. Skölj av noga med ljummet vatten. Använd gärna en oljefri bodylotion för att återfukta huden.

Murad Clarifying Body Spray sprayas på acnebenägna områden på kroppen. Används på rengjord hud.

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads Body Wash är en scrubkräm för kroppen som är speciellt framtagen för dig som har problem med acne på kroppen. En mild men effektiv formula som motverkar acne utan att torka ut huden.

Masseras in över kroppen, framför allt på problemområden. Massera in scrubkorna tills du känner att de öppnas för att återfukta huden och tillföra näring. Skölj noga med ljummet vatten och smörj gärna in huden med en oljefri bodylotion.

Kom ihåg solskydd när du vistas i solen, en oljefri snabbabsoberande solskydd som är svettsäker och vattensäker kommer från California North Titanium SPF30.

Inga kommentarer: