torsdag, maj 21, 2009

REN- Skönhet kommer utifrån

Är du känslig eller vill ha produkter som är helt fria från parabener och parfym så är REN något för dig. Här skriver LifeStyle om proukterna.

SPA i all ära, och hade vi tid hade vi nog checkat in på något destiantions spa för gott denna vinter.
Men tiden är vår motståndare, och vi verkligen borde satsa på är hemma-spaprodukter. Dessa produkter tillhör det selektiva skiktet på marknaden där varje beståndsdel är lika noggrant vald. Det är många gånger en fin linje mellan en vanlig konsumentprodukt och en spa-produkt.

Rengöring och återfuktning borde du lägga pengarna på ett märke som REN. Filosofin bakom REN avslöjar just märkets strävan efter rena produkter som ska väcka välbehag lilksom verka aktiv med huden, och ingrediensarna kommer från världens alla hörn. Den fräscha doften naturliga ingredienser såsom hagtorn, vildros och jiaogulan ( odödlighetens ört i Kina) ger en total spaupplevelse även om man står hemma i badrummet. Seaweed and Sage Body Wash har en mild och rengörande effekt, samtidigt som man får den fräscha doften som annars oftast saknas i molda produkter. Eller vad sägs om en arktisk ansiktstvätt som Calendula and Arctic Blackcurrant Seed Cleansing Milk Wash som ger huden enzymer från fänkol och svartvinbärsfrön.
Källa: LifeStyle

Inga kommentarer: