tisdag, maj 26, 2009

Hemma spa



När det är så fint väder ute vill man bara sätta sig vid ett fik och unna sig något gott. Senare mot kvällen är det skönt att ha en liten avkopplande hemma spa, med jorgubbar och choklad.

Man kan börja med att tappa upp badet, om ej badkar finns gör en liten myshörna eller sitt på balkongen och andas in den friska luften. Lägg på Appellation Grapeseed Facial Mask som är en djuprengörande mask, innehåller druvkärnor som exfolierar och har en härlig doft.

För den som har badkar så kan man hälla i önskad mängd Appellation Grapeseed Soak som ger en avslappnande upplevelse för hela kroppen, under tiden masken sitter på.

För den som inte har badkar kan man under tiden masken sitter på hälla upp ett härligt fotbad med en skvätt Appellation Grapeseed Face & Body Wash en näringsrik rengöring med antioxidanter, doftar helt underbart.

När man ska avsluta allt och tvätta av Appellation Grapeseed Facial Mask så avsluta med Appellation Grapeseed Moisturizer, en oljefri fuktighetskräm som minskar förekomsten av fina linjer.


Glöm inte att tända ljus när hemma spa görs, för den där lilla extra känslan. En favorit är från Clean Fresh Laundry Candle.

Inga kommentarer: