tisdag, maj 19, 2009

Dr Brandt Blemishes No More

Blemishes no more, den del ur serien som är till för acne och blemmor. Serien består av Blemishes no more Cleansing pads, Blemishes no more intensolution och Blemishes no more spot blotter and concealer.

Blemishes no more Cleansing pads är jättepraktiskt att ha med sig om man åker utomlands och ej har tillgång till vatten för att rengöra ansiktet. Den innehåller 60 pads som rengör på djupet och avlägsnar makeup, men ska ej ha kontakt med ögonen. Den reducerar befintliga akneproblem och motverkar framtida utbrott.

Blemishes no more Intensolution är en aknelösning som motverkar akne på både kort och lång sikt. Den reglerar sebumproduktionen, förhindrar bakterietillväxten och rengör på djupet utan att torka ut. Den läggs på med hjälp av två bomullspads, och dras försiktigt över ansiktet och andra ställen där akne och blemmor finns.

Blemishes no more Spot blotter and concealer är täckande samtidigt som den döljer befintliga akneproblem. Den förbättrar hudens struktur och förebygger mot framtida utbrott.

Ska nog ta hem och testa denna serie och se vad jag tycker, är nyfiken på Cleansing padsen, för att se hur bra den egentligen funkar som rengöring.

Resultatet får ni under veckan.

Inga kommentarer: