fredag, november 20, 2009


Drömmer du om att bli designer? Då ska du ta chansen att vara med i Vero Modas tävling där du har möjlighet att göra verklighet av dina designdrömmar.


På Your Moda, http://www.yourmoda.se/, tävlar man om att att skapa den bästa, snyggaste, mest originella klänningen. Det vinnande bidraget utses av en expertjury från Vero Moda, och kommer att produceras och säljas i samtliga Vero Modas butiker i Sverige under våren 2010.


Sedan starten i maj 2009 har Your Moda varit en succé. Sajten lanserades genom en tävling där besökarna fick designa ett jubileumslinne i samband med Vero Modas 20 års firande. Jenny Oldberg Birgersson, "Jolbi", vann med sitt tryck av röda high heels och linnet har under hösten sålts i Vero Modas butiker. Under hösten har även tävlingarna, "Bästa modebloggen" och "Vårtrend 2010" engagerat många av Your Modas besökare.


Yourmoda.se är ett fristående projekt från Vero Moda, som bjuder in kunder och fans till en dialog. Sajten använder Facebook Connect, vilket både underlättar inloggning och delning av innehåll på siten, eftersom inlägg på Your Moda visas på användarens Facebookprofil och i kompisarna nyhetsflöden.


Även denna gång deltar några av Sveriges mest inflytelserika modebloggare som expertkommentatorer i Your Modas bloggpanel. Bloggpanelen kommer aktivt att bidra med tips och inspiration på Your Moda under tävlingen.
- Vi vill med den här tävlingen, ge våra kunder en möjlighet att förverkliga sina designdrömmar genom att ge dem chans att se sin skiss förvandlas till ett äkta Your Moda-plagg som sedan produceras och säljs i Vero Modas butiker. För oss är det viktigt att våra kunder får fler och bättre möjligheter att påverka och utveckla Vero Moda, bland annat genom att låta dem designa sin drömkreation, säger Beatrice Nilsson Flink, PR- och marknadsansvarig på Bestseller och Vero Moda.
Vinnarbidraget presenteras på Your Moda före jul, och kommer att finnas till försäljning i alla Vero Moda butiker i Sverige, lagom till våren och sommaren.

Inga kommentarer: