söndag, mars 21, 2010

Vårda händerna

Smörj in händerna regelbunden och gör det till en vana att alltid ha en handkräm i väskan. Huden på händerna sägs visa våran rätta ålder så se till återfukta noga samt använda skonsam handrengöring. Nedan kommer några bra tips på 2 olika handkräm samt rengöring.

Appellation Grapseed Hand Wash är en biologiskt nedbrytbar och näringsrik handtvål som rengör och mjukar upp huden. Kraftfulla anti-oxidanter som skyddar huden mot yttre påverkan.

REN Citrus Limonum Hand Wash är en sulfatfri handrengöring formulerad med organisk siciliansk citronolja som är välkänd för sina antibakteriella ingredienser. Mild mot händerna och motverkar uttorkning.

Appellation Grapeseed Hand & Nail Cream är en mjukgörande handkräm som tillför fukt och näring, absorberas snabbt in i huden. PH-balanserad. Härlig doft av vanilj.

Ole Henriksen Hands Forward SPF15 är en handkräm som återfuktar och mjukar upp händerna utan att kladda. Den ljusar upp pigmentförändringar i huden. Solskyddafaktor 15 skyddar mot UV-ljus och bidrar till att förebygga ytterligare skada från solens strålar och andra yttre påfrestningar.

Inga kommentarer: