torsdag, mars 18, 2010

Smink

Personligen försöker jag ha så få produkter det går i min sminkväska. Jag inhandlar alltid smink som går att använda på flera olika sätt. Nedan kommer lite tips på hur du kan få din sminväska och kännas mycket lättare.

Mineralsmink använder många av oss och det går att använda det på 2 olika sätt.

Under vardagen är det alltid fräscht med lite enklare och lättare sminkning. Då borstar man på sitt mineralsmink som vanligt med en torr borste. Men för en mer täckande effekt så blöter man ner borsten, detta ger en väldigt fin yta och täcker lika fint som vilken annan foundation som helst förutom att huden kan andas.
Beautybygrooming tipsar: i.d. Bare Minerals foundations

Rouge kan användas på fler ställen än bara ens kinder. Blanda ut lite av din rouge t.ex med lite kräm och voilà nu har du en ögonskugga, eller varför inte blanda ut lite av din rouge med läppglans för att ge läpparna lite mer färg.
Beautybygrooming tipsar: Nouba Blush On Bubble

Har man inte rätt rouge som passar ens sminkning spring inte iväg och köp en ny utan titta först vad för färger du har på dina läppstift har du en som du tycker matchar din sminkning då tar du och lägger lite läppstift på handen som du sedan lägger lite kräm eller vaselin på och rör ihop. Detta kan då användas som både rouge, ögonskugga samt till läpparna.

Glöm inte sedan att man inte behöver ha en stor ögonskugg kit hemma för det går alltid och blanda skuggor med varanda för att få fram andra nyanser.

Flera sminktips kommer dyka upp i bloggen så håll utkik.

Inga kommentarer: