lördag, mars 20, 2010

Sol

Känns som våren närmar sig idag. Solen skinner och det är plus grader, mer kan man inte önska sig efter all kyla och snö. När solen dyker fram är det inte bara att tänka på fina vår/sommar kläder utan även dags för att snart byta ut sin höst/vinter parfym till något lite mer somrigt.

Hur ska man dofta till vår/sommar 2010? Nedan kommer tre tips.

CLEAN Summer Eau Fraiche är en blommig sommardoft. En lätt doft som för dina tankar till varma, brisiga sommardagar och nyplockade blommor. Italiensk limoncello i toppnoten följs av krispig bergamott, isig ros och solmogna plommon. Basnoten avslutar doften med mjuka mysknoter.

Clean Shower Fresh Eau de Perfume ger dig en "shower-fresh" känsla hela dagen! En söt och raffinerat sexig doft. Den har en upplyftande krispig toppnot med citron, mandarin och apelsin. Mellannoten, som är lätt blommig med inslag av apelsinblomma, lilja och jasmin, övergår i en basnot som domineras av mysk utgör basnoten.

Escada Ocean Lounge är inspirerad av den franska Rivieran. En härlig blandning av fruktiga övertoner och blommiga undertoner som skapar en fräsch, modern parfym. Det är en fruktigt blommig doft med mix av frostnupen litchifrukt, jordgubbsmaräng och vanilj.

Inga kommentarer: