lördag, april 03, 2010

Skydda huden

Lagom till påsk kommer våren och den är varmt efterlängtad. Något vi inte får glömma är att skydda huden mot solens skadliga UVA/UVB strålar. Även om vi inte vistas i solen länge eller inte sitter i solen så påverkas huden ändå, så se till och använd en dagcremè som innehåller SPF eller applicera på en SPF efter du applicerat din dagcremè. Nedan kommer några härliga tips på SPF samt dagcremèr som har SPF i sig.

Peter Thomas Roth Ultra-lite Oil-Free Sunblock SPF30 är ett kemikaliskt solskydd som ger ett effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar. Det filtrerar bort skadliga strålar och minskar hetta på huden. Kan användas på både ansikte och kropp. Solskyddet är oparfymerat och innehåller Aloe Vera som lugnar och läker.

Passar alla hudtyper, men är speciellt anpassad för känslig hy.

En favorit är i.d. Bare Minerals SPF30 Natural Sunscreen. 100 % naturligt UV-skydd i mineralform. Det ger ett högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar utan att kännas kladdigt eller som en hinna på huden. Täpper inte till porerna och kan användas även av den känsligaste huden. Hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande och solskador. Praktisk förpackning med inbyggd borste som kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Ole Henriksen Herbal Day Creme - Antioxidant SPF 15 är en lätt fuktighetskräm som skyddar mot solens UV-strålar. Laddad med antioxidanter som skyddar huden mot yttre angrepp och miljöföroreningar. För normal, blandhy samt för känslig hud. Bra om du vistas i en storstadsmiljö.

Murad Perfecting Day Cream SPF30 är en fuktighetskräm som ger huden maximal fukttillförsel. Den skyddar huden mot UV-strålning och har solskyddsfaktor 30. För en torr och känslig hud.

Inga kommentarer: