fredag, april 23, 2010

B.U.S

Nu börjar jag få en riktig fin och lagom brun färg på kroppen men inte med hjälp av sol eller solarium utan med hjälp av brun utan sol. Som hudterapeut vet man vad solen kan åstakomma på huden även solarium visst blir man härlig brun men samtidigt så på skyndar man ålderstecken och andra möjliga skador. Så utomlands hittar ni mig under en parasol samt en stor fin stråhatt på huvudet.
Applicering av brun utan sol kan tyckas vara besvärligt och att fläckar samt ojämnheter förekommer men allt handlar om bra redskap och teknik! Börja med att peela kroppen i duschen samt ansiktet, kom ihåg att inte ha samma peeling på ansiktet som du har på kroppen eftersom ansiktet behöver en lite mildare scrub. När du torkar kroppen ordentligt se till och återfukta huden ordentligt med en body lotion, sedan sätter du på dig plasthandskar detta pga att du inte ska få fläckar på fingrar, händer samt gula naglar. Smörj in brun utan solen i cirkelrörelser var dryg mot knä, armbågar samt där huden är lite extra torr då huden suger åt sig b.u.s extra. När allt detta är färdigt vänta i några minuter innan du klär på dig och ha inte på dig något vitt, då det kan bli fula fläckar på kläderna.

Ett tips är att applicera på brun utan sol på kvällen innan du lägger dig. Färgen sätter sig under kvällen och doften försvinner när du duschar igen på morgonen.

Nedan kommer tips på bra scrub och kroppslotin samt två av mina favorit b.u.s.




2 kommentarer:

Stylefile sa...

Själv älskar jag Clarins tanprodukter!

Lydia sa...

Va härligt :)