fredag, april 09, 2010

Fukt i mängder

Huden får aldrig nog av fukt och nedan kommer några favoriter.

Murad Sensitive Skin Soothing Serum är ett återfuktande serum som ger maximal med fukt. Appliceras på rengjort ansikte morgon och kväll eller vid behov då huden känns torr.

Murad Hydrating Gel Mask är en djupt återfuktande ansiktsmask. Den innehåller fuktgivande ämnen som binder fukt till huden och fyller ut fina linjer. Den reducerar rodnad och kyler huden. Används 1-2 gånger i veckan på rengjord hud.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque är en ultramild och mjukgörande gelémask som passar för alla slags hudtyper inklusive de mest känsliga. Den kan användas dagligen vid behov för extra snabb och djup fuktökning eller för lugnande effekt. Denna mask kan även användas som en kur t.ex att man byter ut sin nattkräm och applicerar på masken istället.

Ole Henriksen Blue/Black Berry Enzyme Mask är en lyxig, aromatisk gelémask. Den svalkar och återfuktar torr och känslig hud. Den lugnar stressad hud och ger en slät och fräsch lyster. Går även och applicera denna mask nära ögat. Ett stort plus för den härliga doften.

Inga kommentarer: