torsdag, januari 28, 2010

Spaupplevelse

Appellaton Spa är ett märke som ska ge dig spaupplevelse hemma. De är baserade på extrakt från vindruvskärnor (grapeseed), en av de mest kraftfulla och nyttiga antioxidanterna. Det bygger upp kollagenet och resulterar i ungdomlig hy, elasticitet och flexibilitet.

Appellation SPA Grapeseed Wash är en biologiskt nedbrytbar och näringsrik rengöring med kraftfulla antioxidanter som skyddar din hud mot yttre påverkan. Rengör din hud på djupet samt lämnar huden mjuk.

Appellation Spa Grapeseed Scrub är en mild ansiktskrubb som innehåller höga nivåer av Vitamin E och C från druvkärnextrakt som återupplivar och ger fukt till ditt ansikte.

Appellation Spa Grapeseed Clay Facial Mask är en djuprengörande, uppstramande och polerande ansiktsmask som löser upp igentäppta porer samtidigt som den återfuktar och vitaliserar huden.

Appellation Spa Grapeseed Moisturizer är en avancerad blandning av naturligt utvunna extrakt återfuktar ditt ansikte och minskar förekomsten av fina linjer. Basen av druvkärnor förbättrar hudens elasticitet. Icke-fet och oljefri. Den har en mild druvdoft, är pH-balanserad och passar alla hudtyper.

Dessa produkter ser inte bara lyxiga ut och ha i badrummet utan lämnar din hud mjuk med lyster, masken är en favorit som alltid kommer finnas i mitt badrumsskåp och den kan jag rekommendera varmt. Finns även lite andra produkter i serien som är till för kroppen. Så har ni inte testat denna serie så rekommenderar jag att ni gör det, man blir inte besviken.

Inga kommentarer: