tisdag, januari 19, 2010

Mer lyster

Vissa dagar känns huden torr och livlös, men med hjälp av 2 riktigt härliga produkter som borde finnas i allas badrumsskåp kommer du få en härlig lyster som kommer ge dig en bra start på dagen varje dag.

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster är en vitaminkick för huden. Den hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor samtidigt som den förebygger ytterligare skada. Den bekämpar yttre påfrestningar, återfuktar huden och ger den näring och skydd. Ett måste för alla, har man inte testat den så gör det. Gillar denna produkt skarpt och man känner redan vid första applicering att det händer något.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque är en ultramild och mjukgörande gelémask som passar för alla slags hudtyper inklusive de mest känsliga. Den kan användas dagligen vid behov för extra snabb och djup fuktökning eller för lugnande effekt. Använd denna mask en gång i veckan eller dagligen om mer intensiv fuktökning önskas. Kan även användas som en intensivkur under en vecka. Applicera ett tunt lager på rengjord hud och låt verka under natten.

Inga kommentarer: