onsdag, december 30, 2009

Ta hand om ditt hår

Är man en person som gillar att färga håret ofta och gillar att styla håret varje dag då är det lika viktigt att ta hand om håret redan vid schamponering. Se till och använda produkter som är anpassat just för ett behandlat hår som antingen är färgat eller torrt efter all styling.

Philip B har en rad produkter som är riktigt bra för hår som behöver det lilla extra. Här kommer tre av mina favoriter som är till för torrt, skadat och färgat hår.

Philip B African White Truffel Moisturizing Shampoo stärker, återfuktar och rengör ditt hår. Detta unika schampo innehåller italiensk vit tryffelolja, sojaprotein, vitamin B5 samt 19 växtextrakt. Dessa ingredienser mjukgör håret och ger din hårbotten en uppfriskad känsla. Speciellt utvecklad för färgat, torrt och skadat hår. Användes en till två gånger per vecka.

Philip B White Truffle Nourishing Hair Conditioning Crème är speciellt framtaget för sönderbränt, torrt, färgat och kemiskt behandlat poröst hår. Den innehåller nässla, timjan och en mix av 23.3% rena växtextrakt ger hår och hårbotten nödvändig näring. Aminosyror, extrakt från lavendel och vallört stärker hårsäckarna. Humle ger mjukhet, volym, spänst och glans. Och så kronan på verket - italiensk, vit tryffelolja.

Philip B Anti-Frizz Formula 57 är packad med näringsämnen som skyddar håret mot värme, gör håret silkesmjukt och tar bort all frissighet och trassel. Håret får superglans när du fönar och plattar. Oljor från lavendel, jojoba, riskli och soja ger håret all fukt den behöver för ett mjukt och lätt fall.

Inga kommentarer: