lördag, december 19, 2009

Lyxigt kit

Ole Henriskens produkter ger inte bara fina resultat snabbt utan är ett märke med lite lyxigare känsla och fina färger som passar perfekt in i badrumsskåpet.

Ett lyxigt kit som passar perfekt och önska sig till jul eller att ge bort till någon nära är Ole Henriksen African Red Tea Deluxe Trio Box.

I kitet medföljer dessa produkter:

Ole Henriksen African Red Tea Face Mist är ett upplyftande ansiktsvatten som skyddar, föryngrar och vitaliserar din hud. Det innehåller lugnande antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och tillför fukt och näring. Det har en porsammandragande effekt och ger huden en fräsch och hälsosam lyster.

Ole Henriksen Visual Truth Eye Creme fungerar som ett extra hudlager. Den innehåller kraftfulla ämnen för att binda fukten i cellerna. Den ger ett effektivt skydd mot fria radikaler och ökar hudens elasticitet och spänst för att hålla rynkorna borta. Den ger ett lyft och lugnar den ömtåliga huden runt ögonen.

Ole Henriksen Express The Truth är en anti-rynkkräm med afrikanskt rött te och C-vitamin. Den arbetar under natten med att reparera och reducera de befintliga linjerna samt hjälper huden att motverka uppkomsten av nya. Innehåller antioxidanter som läker och lindrar huden.

I denna serie innehåller det Afrikanskt rött te som är en kraftig antioxidant som stärker hudens immunförsvar och är lugnande och läkande. Produkterna har en svag men ändå fräsch doft som påminner om mandariner.

Inga kommentarer: