torsdag, mars 26, 2009

Ny hårvårdsserie för män

Idag fick vi ett spontanbesök av en eventuell ny leverantör som kom förbi och presenterade en ny stylingserie för män från Bead Head. Vi fick lite produkter att testa, så jag får väl vidarebefordra dem till våra två manliga medarbetare!

Annars är det en massa administrativa saker som gäller idag - hann inte med så mycket som jag ville igår eftersom vi hade en massa spring i salongen då. Självklart roligt, men desto mer att hinna med idag!

Har två deadlines på annons idag - till Café och King. Så dessa har jag precis gjort klart och laddat upp på respektive ftp. Här har du kommande annonsen!


Det är en lite humoristisk annons för vår hudanalys i groomingstore på Strandvägen 17 i Stockholm. Den tar 20 minuter och då får killen träffa en hudterapeut, kolla på sin hud i en Skin Scanner och får hjälp att lägga upp en rutin med hur han ska ta hand om sin hud och vilja produkter som passar för just honom. Det hela kostar 250 kr - men då ingår även att välja produkter för samma värde! Så i princip blir själva hudanalysen gratis...

Vill du skicka dit din pojkvän? Ring oss i så fall på 08-661 88 40!

Inga kommentarer: