söndag, december 28, 2008

Vilken afterwork!!!! :)


Igår efter jobbet tänkte jag och Cecilia ta en afterwork på Och Himlen DärTill här i skrapan. Så vi tog vårt pick och pack, åkte upp till den 27 våningen, beställde en drink och fick ett bord.

Självklart kommer två killar, undrar om dom får ställa sig hos oss, och vi trodde bara att dom ville ha nånstans att stå, så vi sa självklart.

Efter 3 timmar står dom kvar och pratar med mig och Cecilia om allt från giftermål till hudvård. Jag och Cecilia hade inte sagt ett ord till varandra på hela kvällen. Dom visste verkligen inte när dom skulle sluta eller bara låta oss vara. Dom visste att det var vår första kväll ut tillsammans utanför jobbet, men nej, nej.

Det som var mest roligt var att självklart frågade dom vad vi jobbade med. När dom fick veta det, så sa dom meh vilka killar är det som köper hudvård?? Sånt håller inte vi på med. Till sist var det, de enda dom pratade om, vad dom kunde göra åt sin hud. Så undermedvetet så vill män också ta hand om sig själv.

Då förklarde vi för dom att hudvårdsrutin är A och O, och man kan börja med rengöring, fuktkräm samt ögonkräm. Dom lovade att komma förbi idag, men det tror jag inte på, inte så fulla som dom var :)

Inga kommentarer: