fredag, februari 12, 2010

Lite nytt

Det är alltid kul med lite nytt i butiken och webshoppen. Denna gång blev det två nya härliga produkter ifrån märket dr. Brandt.
dr. Brandt Blemishes no more oil-free hydrator är en ultralätt fuktighetskräm för aknebenägen hud. Återfuktar utan att göra huden oljig och blank samtidigt som den förhindrar att orenheter täpper till porerna.

dr. Brandt Collagen booster är ett koncentrat baserat på dr. Brandts egen skräddarsydda blandning av aminosyror. Bevarar, stimulerar och maximerar hudens kollagennivå. Resultatet är slätare, fastare och mer elastisk hud med förbättrad struktur.

Bakom serien står Dr. Fredric Brandt, en av USA:s ledande hudvårds-experter och författare av hudvårdsbibeln Ageless. Han har 23 års erfarenhet inom kosmetisk dermatologi (injektioner, peeling och laser). Den före detta cancerforskaren Fredric Brandt ligger bakom en mängd genombrott inom dermatologisk forskning och sitter idag i styrelserna för The American Board of International Medicine och The American Board of Dermatology. Han var även en av de drivande krafterna bakom beslutet att tillåta Botox i USA. Idag uppträder Fredric Brandt regelbundet i amerikansk TV i egenskap av hudvårdsexpert och driver hudvårdskliniker i Miami och New York.

“En daglig dos av förebyggande åtgärder är värd en livstid av perfekt hy” - lyder Dr. Brandts filosofi.


Inga kommentarer: