onsdag, april 08, 2009

Massor av kommande parfymnyheter!

Nu är det mycket parfymdoft på kontoret! Har precis haft besök av Therese som presenterade inte mindre än tre nyheter för dam och två nyheter för herr som inkommer under maj månad.

Naomi Campbell - som tro det eller ej ligger tvåa i Sverige på damdofter - lanserar en flirtig doft under namnet Cat Deluxe With Kisses. Lättburen doft med fruktiga och söta inslag.

Boss Orange är ett lite ungdomligar koncept i Hugo Boss-familjen med fokus på vintage och personlighet. Nu släpps första damdoften i detta segmentet med namnet Boss Orange. Fantastiskt snygg flaska och en härlig frisk mix av frukter. På bilden kan du skymta Sienna Miller som är ansiktet för doften.

Herrdoften från samma koncept är en ny variant av storsäljaren Boss in Motion. Denna boll blir vit med en orange rand och går under namnet In Motion White Edition. Lite krispig doft med bland annat citron, grapefrukt och vattenmelon som utmärkande noter.

Hugo XX och XY får varsin sommarvariant som kort och gott heter "Summer". Tjejvarianten (med kromosonbeteckningen XX) är varmt somrig med söta fruktiga inslag. XY, som alltså är herrdoften (ni vet - ena X-kromosonen tappar ett ben så det blir ett Y), är en krispig blandning av gröna noter och örter.

Sen fick jag även en tjuvtitt på nya doften från Avril Lavigne som släpps i höst - tror den kommer bli en riktig storsäljare!

Inga kommentarer: