tisdag, augusti 09, 2011

Gråa dagar

Gråa dagar som idag känns inte riktigt som någon höjdare och att man känner kylan krypa fram på kvällar och hålla i sig till tidig morgnar är bara ett litet tidigt höst tecken. Men bara för att solen försvinner så betyder det inte att vi ska bli deppiga! Med hösten kommer massa härligheter som mysiga långa promenader när solen ligger på men kylan finns i luften, stickade koftor och tjocka halsdukar, mysiga hemma kvällar m.m.




Något jag personligen gillar är att få ligga i badkaret när det är kallt ute, tända lite ljus och bara få va och slappna av. Det är viktigt att göra saker man själv gillar för att hålla humöret uppe och för att må bra samt känna sig pigg.



För er som har badkar där hemma så kan jag tipsa om REN Moroccan Rose Otto Bath Oil som ger dig en riktig aromaupplevelse med sitt härliga doft av rosor men dock en mild doft som inte tynger utan får dig att känna lugn och ro.


För er som inte har badkar så behöver det inte betyda att man inte kan slappna av. Mitt tips är Philip B, du har tre olika duschkrämer med tre riktigt härliga dofter att välja bland, samt 2 stycken produkter som både är anpassad för både hår och kropp.

Inga kommentarer: