fredag, september 24, 2010

Matte Foundation

Äntligen har i.d. Bare Minerals kommit ut med en smartare förpackning samt matte foundation. Så för oss som upplever att vi blir blanka i T-zonen så är Matte Foundation ett måste på inköpslistan av nytt smink. För er som även inte hittat rätt nyans av i.d. Bare Minerals innan så kan jag berätta att det även kommit in nya nyanser!

i.d. Bare Minerals Matte Foundation SPF15 ger dig samma perfekta sammetsmjuka huden som den originala i.d. Bare Minerals dock känns huden matt hela dagen. Även vid blöt pensel för en mer täckande effekt så lägger den sig matt och fin, huden känns fräsch och man behöver inte springa in till damernas och torka bort det blanka.

Själva förpackningen ser likadan ut som den gamla men inte själva insidan. På den gamla förpackningen gjorde man små hål själv på den nya så finns det redan några små hål och dessa täcker du igen med hjälp av en plast lock som du vrider med. Så ett stort plus för den nya förpackningen.
Just nu håller jag på och testa matte foundation så håll uppkik för mer information om hur den egentligen funkar och om jag upplever att huden känns matt och fräsch hela dagen.

Inga kommentarer: