tisdag, december 07, 2010

Spa hemma

Den perfekta julklappen är väl ändå kroppsprodukter som man kan lyxa till det hemma med. Inte ofta man går på spa så varför inte ta med spa:t hem istället.
Ole Henriksen African Red Tea Body Cocktail Kit är allt du behöver för att få den perfekta spa känslan hemma. Låt den härliga doften av produkterna spridas i badrummet samtidigt som du blir återfuktad och ger huden nytt lyster. I kitet medföljer det tre produkter och detta är en tre stegs behandling.

Steg 1: Är African Red Tea Exotic Body Scrub som innehåller rött te och c-vitamin. Kornen är av brunt socker som ger en djuprengörande exfoliering.

Steg 2: African Red Tea Luxurious Body mask appliceras över hela kroppen och som snabbt sjunker in i huden ifall man är torr. Den reparerar, förnyar och lugnar huden efter steg 1.

Steg 3: African Red Tea Self Heating Body Soufflè är sista stegen och efter att man sköljt av masken från kroppen så ska man smörja in sig med denna kräm på fuktad hud. Smörj in med långa drag och efter en stund kommer det en värmande känsla. (Dock måste huden vara fuktad när krämen appliceras för att få den värmande känslan.)

Inga kommentarer: