måndag, december 27, 2010

Nyår

Snart beger vi oss in i ett nytt år men innan dess har vi några dagar på oss och förbereda allt och inte minst få oss själva och bli nyårs fina!

Personligen gillar jag och förbereda allt i lugn och ro och inte sista minuten. Solarium är ett stort nej! för att bli brun inför nyår. Förbered istället med en bra brun utan sol samt peeling och återfuktandekräm.

Börja med att smörja in kroppen några dagar innan för att få den fina bruna färgen och kom ihåg att peela kroppen innan första appliceringen av brun utan sol, detta för att få bort döda hudceller och för att få en jämnare och finare färg. Avsluta alltid med att återfukta kroppen för att få en färg som håller längre.

Mina tre favorit produkter för kroppen innan nyår är:
TanCAn Bronze ger min hud en fin gyllenebrun färg samt lyster och ger samma effekt som att gå på en salong och få spraytanning. Effekt får man på en gång vilket då är ett plus för att se vilka områden som behöver förbättras.

TanCan Scrub
är en effektiv men skonsam exfoliering för kroppen som känns behaglig och använda och som får huden att känns mjuk efter.

TanCan Serum
är ett aktivt kroppsserum som ger din hud en lätt och naturlig self-tanningeffekt samtidigt som de aktiva ingredienserna går ner i huden och bevarar fukten på djupet. Den bruna färgen håller sig längre och appliceringen av serumet är lätt samt sjunker in snabbt utan att kännas kladdig.

Mitt smink kommer att bestå av EasyLooks Silver Grace. Går snabbt att applicera och har dem perfekta nyanserna för nyårsfesten.Håret kommer att sättas upp i spolar för att få dem fina glamourösa Hollywood lockarna. När man ska använda sig av spolar se till att håret är lite fuktigt och ha i värmeskydd innan! Sätt upp håret i spolar och börja föna, avsluta alltid med att föna håret med kall luft för mer glans och volym. Sista steget när du tagit ut spolarna är att spraya lite lätt över hela håret och använda fingrarna som kam för att dra ut lockarna.

Inga kommentarer: